RICJ Flagstænger Advantage

Fordel:
Intet behov for en krave:

1. Flagstangens kuglekrone er udstyret med et styrehul og en spændestruktur, som kan gøre, at flagstangen og stangen ikke er i kontakt, altid i balance, ingen friktionsstøj mellem stang og stang, og kuglekronen roterer mere fleksibelt i medvind, hvilket gør flagstangen overordnet høj og lige.
2. Sektions- og aftagelig struktur: Den aftagelige flagstang i flere sektioner har fordelene ved aftagelige sektioner, bekvem transport, intet behov for svejsning og bekvem montering på stedet;produktet har en høj grad af standardisering;stikforbindelsen sørger for, at den er lige og ikke bøjer, og udseendet er højt og mægtigt.Den kegleformede kan naturligvis også vælges efter kundens behov, hvilket er fleksibelt og omskifteligt for brugerne frit at vælge.

3. Mellem kuglekronestik: Brugen af ​​flagstangens midterstik gør, at flagstangen kan modstå stærke tyfoner uden skader.

Hele udseendet er sammensat af 48 trekantede overflader, præcis som den orientalske perle.Ud over at pynte på flagstangens udseende har den naturligvis en større rolle.Det er en bruger, der bringer en stabil brugeroplevelse.

4. En flaghejsningsenhed og transmissionsenhed: Den generelle flagstang anvender en række forskellige transmissionsanordninger, så flagstangens levetid vil blive stærkt reduceret.En række forskellige transmissionsanordninger er ikke kun nemme at vikle løftetovene ind, når flaget hejses, men har også høj effekt og støj.

Rebene er nemme at gnide mod hinanden og beskadige hinanden.Samlingen er også vanskelig, og transmissionseffektiviteten er lav.Flagpole har taget disse problemer med i overvejelserne og løst dem én efter én, og dette er også sin egen nyeste patenterede teknologi.Den flaghejsende driftstilstand for den elektriske flagstang realiseres ved at betjene den knap, der passer til flagstangen, såsom fjernbetjening, panel osv.
5. Fjernbetjeningsflaghejsningsfunktion: For at imødekomme brugernes forskellige krav til flaghejsningens driftstilstand er flagstangen udstyret med en fjernbetjeningsfunktion, som realiserer fjernbetjeningen af ​​flaghejsningsprocessen af flagstangen.Fjernbetjeningsafstanden kan nå 50 meter, hvilket i høj grad letter brugerens betjening.

6. Avanceret automatisk styringsteknologi: For at imødekomme det særlige krav om, at flaghejsningsprocessen skal ledsages af musik, er den elektriske flagstang udstyret med en flaghejsnings-skemastyringsfunktion.For flagstænger i forskellig højde kan flagets hastighed justeres efter ønske, og flagstangen har en højde.Selvinspektionsarbejderen kan nøjagtigt beregne højden af ​​flagstangen gennem selvinspektion og beregne musikkens hastighed for at opnå den nøjagtige flaghejsningshastighed, så den tid, der optages af flaghejsningsprocessen, stemmer overens med musikken spilletid, og flaghejsningen kan frit forsinkes;mere Kraftig ledkontrolfunktion.
7.Slagkontrolfunktion: Det elektriske flagstangskontrolsystem er udstyret med dobbelt beskyttelse af nærhedsafbryder og fotoelektrisk kontakt for at sikre nøjagtig positionering og stop, når flaget hæves og sænkes, så hele mekanismen fungerer pålideligt og præcist.
8. Strømsvigt manuel betjeningsfunktion: Når den elektriske flagstang støder på et strømsvigt, åbner brugeren bevægelsesbetjeningsdøren med nøglen og ryster bevægelsen med det ekstra håndsving, som nemt kan fuldføre flaghejsnings- eller sænkningsbehovet.


Indlægstid: 15-feb-2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os